share

The Smooth Brothers

Smooth brothers Groningen

Onze zoektocht naar healthy hotspots in Groningen leverde ons deze prachtige plek op: The Smooth Brothers. Dit is niet zomaar je average smoothie bar, nee, het is echt veel meer dan dat! Gelijk als je binnen stapt waan je je in een oase van heerlijke Jazz met een prachtig interieur. Pak de menukaart erbij en je bent zeker om!

“Discover the unknown to create possibilities”

The Smooth Brothers is ontstaan uit het idee dat gezond en genot heel goed hand in hand kunnen gaan. Dit wordt dagelijks bewezen bij The Smooth Brothers. Een schuldgevoel-vrij-genot waarbij je ook trots kan zijn op jezelf. De natuurlijke producten bevatten vitaminen en mineralen die bijdragen aan de fitheid van de gasten. De Brothers willen mensen de mogelijkheid bieden tot een gezonde levensstijl. Daarnaast willen ze ook de mogelijkheid bieden om te ontsnappen aan de hectische en gehaaste wereld door middel van fijne muziek, sfeer en een lach. Het creëren van deze mogelijkheden vormt de kern van hun filosofie: “Discover the unknown to create possibilities”.

Tip: The Nutty Professor is ideaal als je een healthy snack wilt!

3 redenen om naar The Smooth Brothers in Groningen te gaan:

– Fijne jazzsfeer
Best smoothies in town
– Top locatie, bijna naast de UB dus ideaal voor een gezonde pauze stop!

Locatie & openingstijden

Zwanestraat 31
Groningen

ma: 12 – 17
di t/m vrij: 10 – 18
za: 10 – 17
zon: 12 – 17

Woon je in Groningen en gewoon zin in zo een healthy smoothie? Je kan het ook thuis laten bezorgen via Fooddrop, ideaal!

Giveaway!

Ben jij al om? Mooi! Wij mogen namelijk op Instagram én Facebook twee waardebonnen weggeven zodat jij en je bestie samen kunnen genieten van de heerlijkste smoothies & jazzsfeer. Ga naar @fitgoalclub op Instagram en Facebook om te kijken hoe je mee kan doen!

 

Categories:

Related Posts

Fit Goal Club
Close Cookmode