Justine

Hi,

Leuk dat je op mijn naam hebt geklikt. Dit betekent dat je meer van mij wilt weten ;), thanks! Mijn naam is Justine en geboren in ‘the ’80’s’. Ik kom uit de buurt van Arnhem en ben sinds vorig jaar trotse eigenaar van een woning in Utrecht. Het bloggen doe ik al zo’n 6 jaar, maar ik miste daar altijd een soort van duidelijke richting in. Het afgelopen jaar ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om mensen te inspireren, te helpen en te motiveren. Maar ik vind een leuk ‘leven‘ ook belangrijk. Altijd maar super healthy en streng eten, dat vind ik knap als je dat volhoud en daar heb ik ook zeker respect voor. Maar voor mij nee.

Ik eet het liefst de hele dag door.

Uiteten is toch het leukste wat er is? Inmiddels heb ik ook al door dat hoe ouder je wordt het er allemaal moeilijker afgaat. Ook voel ik mij echt beter als ik niet zoveel troep eet. Why is it so damn hard?! 

Wat ik doe

Marketingcommunicatie is mijn vak. Ik noem mijzelf vaak de creatieve duizendpoot, omdat ik van alle markten thuis ben. Ik bedenk concepten, doe de styling, fotografeer, doe de vormgeving en schrijf. Dat zie je hopelijk ook hier weer terug! Daarnaast houd ik echt van koken en bakken. Mijn signature dish is mijn lasagne, die geliefd is bij mijn vrienden. Verder ga ik ook graag op reis! Indonesische is mijn tweede thuis vanwege mijn roots. Ik spreek ook de taal! Verder heb ik al best wat gezien, maar de bucketlist is nog lang.

Sporten

Toen ik klein was startte ik eerst met turnen als sport, wat al snel overging naar wedstrijdzwemmen. Dit heb ik vanaf mijn 12e tot mijn 19e fanatiek gedaan. Ik trainde 3x in de week en had bijna ieder weekend een wedstrijd door heel het land. Af en toe zwem ik nog steeds en trek ik baantjes, heerlijk. Na het zwemmen heb ik een aantal jaren gedanst in een dansgroep en ben ik vervolgens begonnen met fitness. Ik volgde vooral de bodypump,combat en kickbokslessen. Afgelopen jaar heb ik fanatiek bij Elite Fit getraind. Ik heb daar wel veel bereikt. Nooit gedacht dat ik zoveel kon squatten, deadliften en ik kon zelfs een pull up. Daar heb ik ook veel geleerd op gebied van voeding. En ben ik er eigenlijk voor het eerst echt bewust van.

Doel 2018

Ik ben sowieso een echte wandelende jojo. Al mijn hele leven lang ben ik op zoek naar een soort van balans tussen een simpel gerecht met rijst, kip en groente en een frietje mayo (wat ik zo lekker vind). Maar ik ben ook een type die van het ene uiterste naar het andere gaat. Ik vind het leuk om programma’s te testen om te kijken of ze echt werken. Vorig jaar sportte ik bij Elite Fit en had toen veel resultaat bereikt. Nu ben ik bijna weer terug bij af, wat ook verschillende oorzaken heeft. Soms dan baal ik, maar ik weet gelukkig waar het aan ligt en weet ook dat het okay is om het gewoon te laten voor wat het is.

Dit jaar wil ik graag proberen om toch eens een vetpercentage van 25% te bereiken en wat meer spiermassa te bouwen. Ik wil één keer in mijn leven een afgetraind lijf. Maar niet te gespierd, want dat vind ik bij mezelf niet zo mooi. Hoe ik dat allemaal ga doen? Dat ga je teruglezen in mijn blogs.

Mijn guilty pleasures

Waar ik echt niet zonder kan is af en toe een patatje van Snackbar Gyros. De frietjes daar zijn verdronken in de mayonaise. Biefstuk Bali van Loetje en chips. Ik houd echt van ribbel chips en de bolognese van Croky. In de zomer eet ik graag ijsjes van IJssalon Dam, maar ook een bak Ben & Jerry’s. Daarnaast heb ik ook een chocoladeverslaving. Okay, er is eigenlijk teveel om op te noemen. Maar ik houd hier zoveel van. Als ik normaal moet doen dan koop ik 85% chocolade van Lindt, daar kan ik prima 1 blokje van eten. Maar Tony Chocolonely daar kan ik een hele reep van op, hahaha. Soms als ik mega dorst heb of als het heel koud is, drink ik graag cola. Dit zal ik ook nooit uit mijn leven verbannen. You only live once! Ik klink echt als een food addict. Ben ik ook. I LOVE FOOD.

Fit Goal Club
Close Cookmode