fbpx

5 maanden later

Oeps, dat was wel een hele lange break.

Het duurde veel langer dan gepland, maar de blog is eindelijk weer live! Na al jullie lieve én semi bezorgde berichtjes, ben ik jullie een kleine verklaring schuldig. Het was namelijk de bedoeling om na maximaal een maand weer live te gaan maar dat liep (uiteraard) compleet anders. In maart schreef ik nog deze post over hoe de blog zou veranderen maar dat dat zo lang zou duren wist ik toen nog niet..

What happend?

Even heel kort door de bocht was de grootste reden dat ik zelf even niet goed wist wat ik met de blog wilde. Ik kan enorm goed nieuwe toffe ideeën bedenken, maar heb altijd iemand nodig die me dan ook pusht om het daadwerkelijk uit te voeren. In de afgelopen maanden heb ik geleerd dat diegene er niet altijd kan zijn in alle situaties en dat ik dus ook zelf moet leren om dingen door te zetten. Dat ik nu denk dat ik het wel zelf kan, komt dan ook niet van de 1 op de andere dag maar heeft wel even geduurd. 5 maanden dus.

Ook over de inhoud van de blog moest ik nadenken. Ik ben niet meer die intense ‘fitgirl’ die ik een paar jaar geleden was. Gelukkig maar hoor! Want ik heb nu gewoon een chill balans en een healthy lifestyle is gewoon een deel geworden van mijn dagelijkse leven. Maar ja, wie ben ik dan om te schrijven over food en fitness dacht ik? Ik heb geen afgetraind lichaam meer en eet zeker niet de hele dag alleen maar ‘gezond’. En sporten? Dat doe ik ook niet meer zo vaak en consistent als dat ik eerst deed. Dat voelde voor mij alsof ik de blog niet meer waardig was, geen recht had om over ‘fit’ zijn te praten. Maar guessss what? Dat recht heeft iedereen! Want fit zijn is voor iedereen anders en is niet zwart-op-wit een bepaald niveau met een dikke streep tussen wat wel en niet fit is.

Toen ik mij dat eindelijk weer besefte wist ik ook weer waarom ik ben begonnen met bloggen. Omdat ik juist aan iedereen, ongeacht zijn ‘niveau’, mijn verhaal wil vertellen. Mijn ideeën over gezondheid en voeding, de rubriek feiten en fabels, eigen verhalen en nog meer. Daarom begon ik deze blog en daarom blijf ik nu ook gewoon bloggen.

Ohja, in de tussentijd ook even lekker de huisstijl veranderd, want ja, bij een nieuw tijdperk voor de blog hoort ook een mooi nieuw uiterlijk. Komende tijd zal het weer even spannend worden, omdat ik er een lange tijd uit ben geweest. Ik heb heel veel leuke ideeën maar ga alles op een rustig tempo oppakken, omdat ik meer wil investeren in de kwaliteit van de posts.

Ook zullen er een aantal leuke gastblogs komen van mensen met bepaalde kennis of een interessante visie op gezondheidheid. Lijkt jou het ook leuk om eens wat te schrijven voor de blog? Stuur gerust even een mail naar info@fitgoalclub.nl 🙂

Wat vinden jullie ervan?

X Soof

You May Also Like

Mijn challenge: de fitste versie van mezelf

Fit Goal Club gaat veranderen

Week 9 & 10: The end of the cut!

Week 7 & 8: the countdown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *