fbpx

Fit Goal Club gaat veranderen

Het duurde ongeveer een maand voordat ik de moed kon vinden om deze blog te typen. Waarom? Geen idee want eigenlijk is het best leuk wat ik jullie ga vertellen. Maar ik vind het altijd lastig om met nieuwe dingen te beginnen. Ik ben iemand die graag iets start maar meer moeite heeft met het afmaken. Hierdoor hield ik mezelf een beetje tegen omdat ik wist dat als ik deze blog zou typen, ik dit ook zou moeten doorzetten. Dus bij deze, iets later dan gepland maar daar is ie dan eindelijk.

Het begin

Toen ik deze blog samen met Jussie begon, wilden wij graag een informatie platform bieden. Dit deden we door recepten aan te bieden maar ook workouts en progressie verhalen te delen. We hebben veel verschillende categorieën op onze blog en schrijven graag over een breed onderwerp.

Nu zijn we een jaar verder, de blog wordt goed gelezen maar toch knaagt er iets in mij. Ik wil nog steeds graag informatie bieden maar ik vraag me af of dit de juiste manier is. Over het onderwerp voeding weet ik namelijk best wel wat en dat wil ik ook graag delen. Door de jaren heen heb ik in mijn studie veel geleerd over gezonde voeding maar ernaast ben ik altijd bezig geweest met sporten. Fit zijn, als compleet plaatje, is iets wat voor mij erg belangrijk is en daarom wil ik graag wat gerichter hierover gaan bloggen.

Daarnaast heeft Jussie haar eigen bedrijfje genaamd The Happy Toko waar zij druk mee is. Ze maakt hier de mooiste nagelcreaties die je ooit hebt gezien dus check het vooral even. Dit betekent helaas ook dat ik het voortaan zonder Jussie ga doen. Nogmaals Jus, super bedankt voor het afgelopen jaar en succes met The Happy Toko!

Hoe gaat het nu verder

Voortaan zal de content net iets anders zijn. Het gaat meer om hoe jij op jouw eigen manier fit kan worden. Dit is voor iedereen natuurlijk totaal anders maar in basis gaat het om gezonde voeding en voldoende beweging. Je hoeft namelijk echt geen crashdieet te volgen, kilo’s eiwitten te consumeren of elke dag krachttraining te doen. Fit zijn is niet zo zwart/wit als de huidige industrie ons wilt laten geloven. Veel mythes die er rond gaan zijn ontstaan uit misopvattingen en aannames. Wanneer we eigenlijk ergens geen kennis over hebben nemen we graag iets aan wat voor ons aanvoelt als ‘goed’. Hierdoor zijn er verschillende hypes en trends ontstaan in de wereld van fit zijn die eigenlijk gebaseerd zijn op vrij weinig. Zoals iemand heel mooi zei: door de bomen zie ik het bos gewoon niet meer.

De nieuwe content

Dus wat komt er nou concreet op de blog? Het ontkrachten van voedingsmythes en fabels, challenges omtrent voedings- en fitness hypes, verhalen van interessante mensen met een bepaalde visie en daarnaast jullie vragen beantwoordt. Komende weken zal je steeds beter zien hoe dit zich gaat vormgeven op de blog. Voor nu kan ik vast vertellen dat ik bezig ben met een challenge waarin ik de fitste versie van mezelf wil worden. Voor degene die mij volgen op Instagram (@sofitwithsofie), die weten vast al dat ik lekker veel aan het bewegen ben. Wat deze challenge precies inhoudt komt later in een uitgebreide post.

Voor nu, hou de blog vooral in de gaten! Daarnaast zou ik graag jullie vragen die jullie hebben omtrent ‘fit’ zijn en voeding willen beantwoorden. Je kan deze mailen naar info@fitgoalclub.com en wie weet staat je antwoordt binnenkort uitgebreid in een post. Ohja, ik ga ook weer clienten aannemen voor coaching en voedingsbegeleiding dus daarvoor kan je mailen naar voedingsschema@fitgoalclub.nl voor meer informatie.

X Soof

You May Also Like

5 maanden later

Mijn challenge: de fitste versie van mezelf

Week 9 & 10: The end of the cut!

Week 7 & 8: the countdown

1 thought on “Fit Goal Club gaat veranderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *