Voedingsschema

Om je goals te halen is het handig om met een voedingsschema te werken. Als geen ander weten wij hoe lastig het is om je voeding onder controle te houden en vooral het vol te houden. Wij bieden daarom niet enkel een voedingsschema maar ook een duidelijke onderbouwing waarom de huidige voeding niet optimaal is en ook informatie over hoe het nou precies werkt met voeding, wat de reden achter het nieuwe schema is en een uitgebreide variatielijst! Ook mag je gedurende deze 3 maanden alles aan onze diëtiste studenten vragen en kunnen we nog aanpassingen maken. Zo blijf jij altijd gemotiveerd en zorgen wij dat jij je doelen gaat behalen!

Hoe werkt het?
  1. Stuur ons een e-mail naar voedingsschema@fitgoalclub.nl om een voedingsschema aan te vragen.
  2. Je ontvangt een e-mail met een vragenlijst.
  3. Wij gaan aan de slag hiermee en jij ontvangt jouw voedingsschema op maat van ons.

Klik hier voor een voorbeeld van een voedingsschema op maat

 

Kosten voor een voedingsschema en begeleiding

Voor een voedingsschema met uitleg en informatie vragen wij € 34,95. Je krijgt dus geen schema die voor iedereen nagenoeg gelijk is maar een schema die perfect bij jou past en die je ook vol kan houden! Dit schema zal voor  3 maanden zijn en bestaat uit verschillende dagopties door de variatielijst, hierna is het verstandig om een nieuw schema te gaan gebruiken. Een tweede schema voor de volgende 3 maanden is dan maar €30,- inclusief de begeleiding gedurende deze periode. Wil je gelijk voor een halfjaar begeleiding? Dan is het slechts €64,95.

Vragen?

Heb je nog vragen hierover? Stuur gerust een mailtje naar voedingsschema@fitgoalclub.nl en dan vertellen wij jou er meer over!

 

 

Fit Goal Club
Close Cookmode